Εκδρομή #1

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΡΧΑΙΑ ΛΑΠΠΑ - ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ - ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ

4 ΩΡΕΣ - 149€
(η τιμή αφορά τη μεταφορά έως 4 ατόμων. Για παραπάνω άτομα η τιμή θα διαμορφωθεί κατόπιν συνεννόησης.)

** Είναι δυνατές τροποποιήσεις δρομολογίου κατόπιν συνεννόησης με τον οδηγό.
** Πρόσθετες αναμονές στα διάφορα σημεία της διαδρομής είναι εφικτές κατόπιν συνεννόησης με κόστος 35€/ώρα.

 

Αφετηρία (Α): Ρέθυμνο

Σταθμός (Β): Αργυρούπολη – Το χωριό της Αργυρούπολης είναι γεμάτο ίχνη αρχαίου και νεότερου πολιτισμού. Γύρω και μέσα στο χωριό υπάρχουν υπάρχουν τμήματα αρχαίας πόλης, ρωμαϊκά κατάλοιπα ενετικά κτίσματα και βυζαντινές εκκλησίες.Η περιοχή είναι φημισμένη για τις πηγές της Αγίας Δύναμης, ένα κατάφυτο μέρος με νερά που κυλούν από κάθε σημείο.
Σταθμός (C): Αρχαία Λάππα – Στην περιοχή υπάρχουν ρωμαϊκά λουτρά, έχουν εντοπιστεί ψηφιδωτά, επιγραφές και αγάλματα του Δία, της Αφροδίτης και του Διονύσου. Κοντά στο χωριό υπάρχει ο ναός των Πέντε Παρθένων. Επίσης έχει εντοπιστεί Ρωμαϊκό νεκροταφείο με λαξευτούς τάφους.
Σταθμός (D): Λίμνη Κουρνά – Η μοναδική φυσική λίμνη γλυκού νερού της Κρήτης, ένα μέρος πλούσιο σε πανίδα.
Σταθμός (E): Γεωργιούπολη – Η Γεωργιούπολη απέχει 20 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο και διαθέτει μεγάλη τουριστική υποδομή και καταστήματα.
Επιστροφή (A): Ρέθυμνο

info Best Value for Money
COVID-19Περισσότερα

Έχουμε τις καλύτερες τιμές στην Κρήτη, αλλά για εμάς το σημαντικότερο είναι οι υπηρεσίες και η ασφάλεια που προσφέρουμε στους πελάτες μας!

Covid-19: Η εταιρεία μας ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία των πελατών και των οδηγών μας. Όλοι οι οδηγοί μας είναι εμβολιασμένοι κατά του covid19.