Εκδρομή #4

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΝΩΣΣΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ

5 ΩΡΕΣ - 189€
(η τιμή αφορά τη μεταφορά έως 4 ατόμων. Για παραπάνω άτομα η τιμή θα διαμορφωθεί κατόπιν συνεννόησης.)

** Είναι δυνατές τροποποιήσεις δρομολογίου κατόπιν συνεννόησης με τον οδηγό.
** Πρόσθετες αναμονές στα διάφορα σημεία της διαδρομής είναι εφικτές κατόπιν συνεννόησης με κόστος 35€/ώρα.

Αφετηρία (1): Ρέθυμνο
Σταθμός (2): Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου – Στο Μουσείο έχουν συγκεντρωθεί αρχαιολογικά ευρήματα απ” όλη την Κρήτη, καλύπτοντας την ιστορία του νησιού για περισσότερο από 5500 χρόνια. Κυρίαρχη θέση ανάμεσα σε αυτά κατέχουν οι θησαυροί του μινωικού πολιτισμού, τον οποίο εδώ μπορεί κανείς να θαυμάσει σε όλη την ιστορική του συνέχεια.
Σταθμός (3): Κνωσσός – Ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσσού βρίσκεται 5 χλμ. νοτιοανατολικά της πόλης του Ηρακλείου.
Βάσει στοιχείων αυτή η θέση κατοικήθηκε κατά τη Νεολιθική εποχή (6000 π.Χ.). Πάνω στα ερείπια του νεολιθικού οικισμού χτίστηκε το πρώτο Μινωικό παλάτι (1900 π.Χ.), όπου κυβέρνησε η δυναστεία του Μίνωα.
Αυτό καταστράφηκε το 1700 B.C και ένα νέο παλάτι που χτίστηκε στη θέση του.
Το παλάτι καλύπτει μια έκταση 22.000 τ.μ., ήταν πολυ-όροφο και είχε ένα περίπλοκο σχέδιο. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος το παλάτι συνδέεται με τους θρυλικούς μύθους, όπως ο μύθος του Λαβύρινθου με τον Μινώταυρο.
Επιστροφή (1): Ρέθυμνο

info Best Value for Money
COVID-19Περισσότερα

Έχουμε τις καλύτερες τιμές στην Κρήτη, αλλά για εμάς το σημαντικότερο είναι οι υπηρεσίες και η ασφάλεια που προσφέρουμε στους πελάτες μας!

Covid-19: Η εταιρεία μας ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία των πελατών και των οδηγών μας. Όλοι οι οδηγοί μας είναι εμβολιασμένοι κατά του covid19.