Εκδρομή #9

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΞΟΣ - ΖΩΝΙΑΝΑ - ΛΙΒΑΔΙΑ - ΑΝΩΓΕΙΑ - ΖΩΜΙΝΘΟΣ - ΝΙΔΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ - ΠΑΝΟΡΜΟ - ΡΕΘΥΜΝΟ

5 ΩΡΕΣ - 249€
(η τιμή αφορά τη μεταφορά έως 4 ατόμων. Για παραπάνω άτομα η τιμή θα διαμορφωθεί κατόπιν συνεννόησης.)

** Είναι δυνατές τροποποιήσεις δρομολογίου κατόπιν συνεννόησης με τον οδηγό.
** Πρόσθετες αναμονές στα διάφορα σημεία της διαδρομής είναι εφικτές κατόπιν συνεννόησης με κόστος 35€/ώρα.

 

Αφετηρία: Ρέθυμνο

Περιήγηση στα παραδοσιακά ορεινά χωριά Αξός, Ζωνιανά, Λιβάδια, Ανώγεια, Ζώμινθος και Νίδα, όπου γίνεται και μια μικρή στάση για φωτογραφίες.
Επιστροφή στα Ανώγεια για φαγητό ή καφέ
Κάθοδο στο σπήλαιο Μελιδονίου. Η Σπηλιά του Μελιδονίου βρίσκεται περίπου 1800μ βορειοδυτικά του χωριού Μελιδόνι Μυλοπόταμου, σε υψόμετρο 220μ, στη δυτική μεριά του Κουλούκωνα. Ο Γεροντόσπηλιος, όπως λέγεται κι αλλιώς, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον εξαιτίας των αρχαιολογικών του ευρημάτων, του πλούσιου σπηλαιοδιάκοσμου, αλλά και της τραγικής ιστορίας του με τη σφαγή των Κρητών από τους Οθωμανούς το 1823.
Στάση στο Πάνορμο για καφέ και φωτογραφίες. Το Πάνορμο είναι τοποθετημένο σε μια ιστορική περιοχή, καθώς εδώ τοποθετείται η αρχαία Panormus. Η ύπαρξη μιας αρχαίας πόλης επιβεβαιώνεται κι από την εύρεση της βασιλικής της Αγίας Σοφίας, του 6ου μ.Χ. αιώνα.
Επιστροφή: Ρέθυμνο

info Best Value for Money
COVID-19Περισσότερα

Έχουμε τις καλύτερες τιμές στην Κρήτη, αλλά για εμάς το σημαντικότερο είναι οι υπηρεσίες και η ασφάλεια που προσφέρουμε στους πελάτες μας!

Covid-19: Η εταιρεία μας ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία των πελατών και των οδηγών μας. Όλοι οι οδηγοί μας είναι εμβολιασμένοι κατά του covid19.