Ρέθυμνο Αξιοθέατα

Επισκεφθείτε τα δύο από τα μεγαλύτερα μοναστήρια της Κρήτης και μεταξύ των πιο περιζήτητων και επισκέψιμων μοναστηριών Αρκαδίου και Πρεβέλης είναι κοντα στο ρεθυμνο.

Άλλες επισκέψεις: Μινωικός χώρος Αρμένων, Αργυρούπολη (αρχαία Λάππα), όπου ο ήχος του νερού από τις πηγές διασχίζει αυτό το δροσιστικό χωριό με ταβέρνες. Ελεύθερνα, Αξός, αρχαιολογικοί χώροι Ζωμήθου. Ανάμεσα στα σημαντικά, παλιά και ιστορικά χωριά: Επισκοπή, Σπήλι, Αμάρι, Μοναστηράκι, Ανώγεια.

Στη νότια ακτή επισκέψεις: Πλακιάς, Ροδάκινο, Σχοινάρια, παραλία Πρέβελη, Αγία Γαλήνη, Άγιος Παύλος. Όπου ξεκινάει η ενδοχώρα, το φαράγγι του Πρασάνο (από το χωριό Πρασές), και τα σπήλαια Μελιδόνι και Σφεντόνη. Δείτε τη μοναδική μεγάλη λίμνη στην Κρήτη, τη λίμνη Κουρνά, με μέρη φαγητού κατά μήκος της άκρης της και καφετέριες πάνω από τα οποία μπορείτε να κοιτάξετε την θέα. Απολαύστε την ίδια τη λίμνη με ένα ποδηλατο θαλασσης.

Εκτεταμένες παραλίες εκτείνονται δυτικα του Ρεθύμνου  με διάσπαρτα μεγάλα ξενοδοχεία ή καφετέριες ή  απλά παραλία.

Σταύρος

 

Arkadi Church   Arkadi Church

 

info Best Value for Money
COVID-19Περισσότερα

Έχουμε τις καλύτερες τιμές στην Κρήτη, αλλά για εμάς το σημαντικότερο είναι οι υπηρεσίες και η ασφάλεια που προσφέρουμε στους πελάτες μας!

Covid-19: Η εταιρεία μας ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία των πελατών και των οδηγών μας. Όλοι οι οδηγοί μας είναι εμβολιασμένοι κατά του covid19.