Εκδρομή #10

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΛΑΚΙΑΣ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΑΚΑΣ - ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΛΟ - ΧΩΡΑ ΣΦΑΚΙΩΝ - ΒΡΥΣΕΣ

5 ΩΡΕΣ - 195€
(η τιμή αφορά τη μεταφορά έως 4 ατόμων. Για παραπάνω άτομα η τιμή θα διαμορφωθεί κατόπιν συνεννόησης.)

** Είναι δυνατές τροποποιήσεις δρομολογίου κατόπιν συνεννόησης με τον οδηγό.
** Πρόσθετες αναμονές στα διάφορα σημεία της διαδρομής είναι εφικτές κατόπιν συνεννόησης με κόστος 35€/ώρα.

 

Αφετηρία: Ρέθυμνο

Πλακιάς στάση για φωτογραφίες. Ο Πλακιάς είναι ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο, 36 χλμ νότια του Ρεθύμνου, στην εύφορη πεδιάδα με τους εκτεταμένους ελαιώνες που δημιουργεί ο ποταμός Κοτσυφός και περικλείουν οι ορεινοί όγκοι της Ψηλής Κορυφής και της Κουρούπας.
Στάση στη Παραλία Κόρακα για μπάνιο.
Στάση στο Φραγκοκάστελλο. Το Φραγκοκάστελο, δηλαδή το κάστρο των Φράγκων, είναι μια από τις πιο γνωστές περιοχές της Κρήτης, διάσημη για το τοπικό ενετικό κάστρο, την υπέροχη παραλία και τους θρυλικούς Δροσουλίτες.
Χώρα Σφακίων για φαγητό ή καφέ.
Βρύσες για γιαούρτι ή καφέ. Οι Βρύσες είναι χωριό του δήμου Αποκορώνου Χανίων, είναι κτισμένες σε υψόμετρο 70 μέτρων και βρίσκονται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από τα Χανιά, στην κεντρική οδική αρτηρία Χανίων – Ρεθύμνου. Η ονομασία του χωριού οφείλεται στη μορφολογία του εδάφους του, στην ύπαρξη δηλαδή πολλών βρυσών, πηγών – τρεχούμενων νερών.
Επιστροφή: Ρέθυμνο

info Best Value for Money
COVID-19Περισσότερα

Έχουμε τις καλύτερες τιμές στην Κρήτη, αλλά για εμάς το σημαντικότερο είναι οι υπηρεσίες και η ασφάλεια που προσφέρουμε στους πελάτες μας!

Covid-19: Η εταιρεία μας ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία των πελατών και των οδηγών μας. Όλοι οι οδηγοί μας είναι εμβολιασμένοι κατά του covid19.