Εκδρομή #3

Ρέθυμνο - Πρέβελη (Λιβυκό Πέλαγος) και επιστροφη.

Βάσει ραντεβού - 99€
(η τιμή αφορά τη μεταφορά έως 4 ατόμων. Για παραπάνω άτομα η τιμή θα διαμορφωθεί κατόπιν συνεννόησης.)

** Είναι δυνατές τροποποιήσεις δρομολογίου κατόπιν συνεννόησης με τον οδηγό.
** Πρόσθετες αναμονές στα διάφορα σημεία της διαδρομής είναι εφικτές κατόπιν συνεννόησης με κόστος 35€/ώρα.

Σε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων νότια από το Ρέθυμνο βρίσκεται η παραλία Πρέβελη ή Φοίνικας. Πρόκειται για μια πανέμορφη αμμουδερή παραλία με ένα μικρό δάσος από φοίνικες, η παρουσία των οποίων μετατρέπουν το μέρος σε εξωτικό.
Στο σημείο αυτό στην παραλία, βρίσκονται και οι εκβολές του ποταμού Κουρταλιώτη ο οποίος σχηματίζει μια μικρή λιμνοθάλασσα πριν χυθεί στη θάλασσα.
Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν και να ανέβουν τον ποταμό, μιας και οι φοίνικες προσφέρουν άπλετη σκιά και το έδαφος είναι ομαλό.

Αναλαμβάνουμε να σας πάμε έως τη Μονή Πρέβελη και να σας αφήσουμε στον χώρο του πάρκινγκ. Από εκεί μπορείτε να κατεβείτε το μονοπάτι και να απολαύσετε ένα από τα εντυπωσιακότερα τοπία της Ευρώπης.
Αφού κάνετε το μπάνιο σας και τη βόλτα σας, το απόγευμα θα έρθουμε να σας πάρουμε την ώρα που θα συμφωνήσουμε και θα επιστρέψουμε στο Ρέθυμνο.
info Best Value for Money
COVID-19Περισσότερα

Έχουμε τις καλύτερες τιμές στην Κρήτη, αλλά για εμάς το σημαντικότερο είναι οι υπηρεσίες και η ασφάλεια που προσφέρουμε στους πελάτες μας!

Covid-19: Η εταιρεία μας ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία των πελατών και των οδηγών μας. Όλοι οι οδηγοί μας είναι εμβολιασμένοι κατά του covid19.